er jeg et partyprint
på en s/h søndag
er jeg som altid
FONDANT ('Sådan ved du at cremen har kogt tilstrækkeligt: Tag lidt af cremen i en spiseske og hold den under en rindende vand eller i koldt vand. Kan cremen formes til en rund blød kugle er den færdig. Hæld den derefter på en marmorplade (som forinden er vædet med koldt vand), stænk med koldt vand og lad stå, til den er lidt afsvalet. Omrør derefter, enten med en spartel eller paletkniv der forinden er vædet i koldt vand, og bearbejd indtil den er sej.')
på en s/h søndag
er jeg som altid
FONDANT ('Sådan ved du at cremen har kogt tilstrækkeligt: Tag lidt af cremen i en spiseske og hold den under en rindende vand eller i koldt vand. Kan cremen formes til en rund blød kugle er den færdig. Hæld den derefter på en marmorplade (som forinden er vædet med koldt vand), stænk med koldt vand og lad stå, til den er lidt afsvalet. Omrør derefter, enten med en spartel eller paletkniv der forinden er vædet i koldt vand, og bearbejd indtil den er sej.')
nyankommet
usmagelig
sej
Ingen kommentarer:
Send en kommentar